dimarts, 6 de setembre del 2016

Primer entrenament de la temporada



Portem al voltant de dos mesos esperant aquest moment. Ha arribat l’hora de tornar a demostrar qui som i quin es el nostre paper en aquest mon.

Conforme s’apropa el dia anem augmentant el recompte de persones que vindran el proper 5 de setembre al que serà el primer dels entrenaments d’aquesta temporada 2016/2017.

Arribem al camp, com de costum, de les primeres. Cada cop hi ha més gent. Cares noves i les de sempre, encara que aquest sempre sigui menys de un any.

Tinc molt clar que hi ha gent que no entén el perquè de la nostra addicció al futbol americà, també tinc molt clar que aquesta gent no ha volgut provar-ho mai. Avui s’apropen al camp aquelles persones que per circumstàncies de la vida van tenir que desvincular-se de l’Equip i son de les que tenen més cara d’emoció tan sols en iniciar l’escalfament. Hi ha qui per altres motius no pot entrenar, però continua venint al camp els dies claus. Ahir varem ser 27 jugadores al camp, 27 somriures escalfant, 27 cossos vibrant amb aquella estranya sensació que et recorre el cos quan malgrat i no poder més hi ha alguna cosa que et fa tirar endavant. I no es només el futbol, es tot allò que et dona el futbol.

Comencem de cero. Ningú te res guanyat. Esta tot per fer. I aquest any les Dracs volem tocar el cel.



Família ens retrobem el proper dilluns.
Go Dracs, Go Girls

1 comentari: